Back to Business Units

Operations

Om te kunnen zorgdragen voor een snelle levering van farmaceutische producten en andere medische hulpmiddelen aan crisisgebieden is het noodzakelijk om creatief en oplossingsgericht te werken. Geen klantvraag is hetzelfde, dus elk mogelijk scenario wordt vooraf bekeken. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van hulpverlening bij medische noodgevallen over de hele wereld beschikt MEG over alle faciliteiten, oplossingen, procedures, certificeringen en partners om dit tot een succes te maken. 

 

Het Warehouse van MEG beschikt over 18.000 palletplaatsen en 4 assemblagelijnen. Met inachtneming van alle relevante internationale GDP/GMP- en andere vereisten, waaronder temperatuurregeling, wordt zorggedragen voor een constante maximale kwaliteit van farmaceutische producten en het vervoer daarvan. De verschillende teams binnen operations (planning, inbound supply, warehouse, outbound en masterdata) dragen, in nauwe samenwerking met commercie, zorg dat onze leveringen o.a. in ramp- en oorlogsgebieden zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen. Het doel is een optimale bediening van onze klant, dit zowel voor noodhulp alsook voor follow up leveringen!

Cultuur

Werkgeluk en ontwikkeling van meesterschap staan bij ons voorop. Ons doel is daarom: alle collega’s zo inzetten dat kennis, kunde én kwaliteiten optimaal worden benut. Beter worden waar je al goed in bent. Plezier beleven en energie halen uit het behalen van succes. Samen (slimmer) werken aan het waarmaken van onze doelen. Zo kunnen we meer klanten bedienen en bijdragen aan wereldwijde gezondheidszorg. Together for global health!

Apply directly? Send us a message

Please fill in your name.
Please fill in your e-mailaddress.
Please fill in a message.
Ongeldige invoer

This website is secured by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply to this.