Vacancies

De MEG helpt internationale hulporganisaties, overheden en lokale agentschappen zoals de VN en NGO's, met hulpverlening op het gebied van lokale gezondheidszorg. In samenwerking met de mensen in de frontlinie zorgen wij ervoor dat kwalitatieve, gecertificeerde medische hulpmiddelen en betrouwbare appartuur daar terechtkomen waar ze nodig zijn. Zo kan er adequaat gereageerd worden op rampen, ziekte-uitbraken en andere lokale medische problemen en draagt MEG bij aan een betere gezondheidszorg wereldwijd. Om dit verschil te maken hebben wij professionals in dienst die trots zijn op hun werk en hun uiterste best doen om het verschil te maken.

Werken bij ons betekent werken in een dynamische en complexe internationale omgeving. Wij streven elke dag naar de beste resultaten. We werken hard en maken samen plezier, zodat we de juiste energie en instelling behouden om ons werk te kunnen doen.

Dynamische uitdagingen, elke dag is anders

Elke dag is anders. We hebben regelmatig te maken met noodsituaties die levering van goederen op korte termijn vereisen. Dit betekent dat wij 's morgens met de klant overleggen en een offerte uitbrengen, 's middags goedkeuring krijgen en het product verpakken en de zending de volgende ochtend naar de luchthaven wordt gebracht, van waaruit de producten en medicijnen naar de plaats van bestemming vertrekken. Het is dus belangrijk dat je flexibel, resultaatgericht en inventief bent. 

Kom jij ons helpen om onze doelen te bereiken? Voor ambitieuze en enthousiaste medewerkers met een positieve energie zijn er tal van mogelijkheden en kansen voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Ben jij geïnteresseerd en wil jij jouw kennis inzetten om daarmee de wereld een beetje mooier te maken?  

Heb je interesse in werken bij MEG?

Of loop je graag stage bij ons? Onze vacatures vind je op de pagina's van Commerce, Operations en Staff terug. Zie je geen vacature die aansluit bij jouw interesses? Laat dan hier een bericht achter. Streef samen met ons naar wereldwijde gezondheid!

featured vacancies for you

Apply directly? Send us a message

Please fill in your name.
Please fill in your e-mailaddress.
Please fill in a message.
Invalid Input

This website is secured by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply to this.