Als Supply Chain Coordinator bij The Medical Export Group (MEG) zorg je voor het transport (via weg-, zee- en luchtvracht), zodat de medische goederen op de door de klant gewenste tijd en bestemming arriveren. Dit gaat jou lukken door de juiste afstemming te bereiken met de ketenpartners binnen MEG-Operations, bestaande uit Quality, Warehouse, Inbound Supply en Orderplanning.

Dit wordt jouw uitdaging:

Als Supply Chain Coordinator anticipeer je op de wensen en vragen van zowel in- als externe klanten. Hierbij informeer je pro-actief de ketenpartners (o.a. Sales) binnen MEG over de afhandeling van hun orders/zendingen. Voor de zendingen stel je de juiste transport- en douanedocumenten op en zorg je ervoor dat bijbehorende documenten en een correcte factuur worden gedeeld met de klant.

In deze positie rapporteer je aan de Teamlead Outbound en werk je naast jouw collega’s van Operations nauw samen met de afdelingen Sales en Purchase.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere:

 • Plannen en begeleiden van inspecties;
 • Informeren van ketenpartners over eventuele uitzonderingen van de levering;
 • Zorgen voor een juiste registratie in ons geautomatiseerde systeem Navision;
 • Analyseren, opvolgen en afhandelen van klantklachten;
 • Oplossen van logistieke problemen;
 • Aandragen van verbetervoorstellen ten behoeve van de eigen werkzaamheden, afdeling of gehele organisatie.

 

Wie zoeken we?

Jij bent een echte ‘regelneef’, die tot het uiterste gaat om de wensen van de in- en externe klanten te overtreffen. Je werkt graag in een jonge, commerciële en dynamische werkomgeving en wil samen met jouw collega’s grenzen verleggen. Je hebt één tot drie jaar ervaring met internationale logistieke processen en transport met name buiten Europa. Je bent in het bezit van (minimaal) een hbo-diploma in bij voorkeur logistiek/supply chain en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring met ERP pakketten en uiteraard heeft MS Office (met name Excel) geen geheimen voor je. Verder ben je:

 • Klantgericht;
 • Nauwkeurig;
 • Initiatiefrijk;
 • Stressbestendig;
 • Een teamspeler.

Wat bieden we?

Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en interessante mogelijkheden voor training en opleiding. De MEG is een financieel gezonde en maatschappelijk betrokken organisatie met een prettige werksfeer. Je werkt op zo’n dertig minuten rijden van Utrecht en Rotterdam.

 

Dit is de MEG

The Medical Export Group is een internationale medische groothandel voor organisaties, die projecten in de gezondheidszorg ondersteunen met name in Derde Wereld landen. Wij dragen bij aan betere toegankelijkheid van medische zorg in deze landen: Together for global health. www.meg.nl

Zoeken we jou? Stuur jouw CV en motivatie naar HR: hr@meg.nl. Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0183-356100.