Als Financial Administrator bij de Medical Export Group (MEG) sla je een brug tussen Finance en de Business.  Omdat je een bijdrage levert aan humanitaire hulp, is snelheid geboden. Je uitdaging: de financiële administratie zo optimaal en efficiënt mogelijk inrichten in Navision.

Dit wordt je uitdaging:
Als Financial Administrator zorg je zelfstandig voor een tijdige en correcte verwerking van financiële gegevens en de daaruit voortvloeiende inkomende en uitgaande betalingen. Je bereidt de periodeafsluitingen voor en signaleert knelpunten binnen de administratieve processen. Je doet voor deze knelpunten verbetervoorstellen en voert deze verbeteringen uit.

In deze positie rapporteer je aan de CFO en werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen Finance, Sales, Inkoop en operations.

Tot je taken en verantwoordelijkheden horen onder andere:

 • Controleren en verwerken van facturen in de boekhouding;
 • Zorgdragen voor tijdige betalingen;
 • Genereren van een betaaladvieslijst en voeren van controle op bankrekeningnummers;
 • Afhandelen van ontvangen betalingsherinneringen en de hiermee samenhangende contacten zowel intern als extern;
 • Aanmaken of wijzigen van stamdata debiteuren aangaande finance;
 • Maken van overzichten van openstaande posten en aanmaningen.

Wie zoeken we?

Een proactieve, zelfstandige procesverbeteraar, die ook graag de credit- en debiteurenadministratie tot in de nopjes verzorgt. Je werkt graag in een jonge, commerciële en dynamische werkomgeving en wil samen met jouw collega’s grenzen verleggen. Je hebt kennis van en ervaring met ERP-systemen (Microsoft Navision is een pré)  en financiële processen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in financiële administratie bij voorkeur een (internationale) groothandel en minimaal een MBO bachelor afgerond in bij voorkeur de richting van Finance. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben je:

 • Integer;
 • Samenwerkingsgericht;
 • Een kei in plannen en organisatie;
 • Accuraat;
 • (Probleem-)Analytisch.

Wat bieden we?

Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en interessante mogelijkheden voor training en opleiding. De MEG is een financieel gezonde en maatschappelijk betrokken organisatie met een prettige werksfeer. Je werkt op zo’n dertig minuten rijden van Utrecht en Rotterdam.

Dit is de MEG

De Medical Export Group (1981) ondersteunt internationale organisaties en overheden in hun streven om de gezondheid van mensen in landen met lage en middeninkomens te verbeteren. Dat doet de MEG door het leveren van medicijnen, medische producten en diensten. De MEG is een internationale medische groothandel met een stevig fundament van ervaring en kennis. Afnemers zoals Unicef, de Wereldgezondheidsorganisatie en Artsen Zonder Grenzen bieden met de geleverde producten en diensten structurele en acute hulp in noodsituaties. www.meg.nl

Zoeken we jou? Stuur dan je CV en motivatie naar HR: hr@meg.nl. Heb je vragen, bel dan met 0183-356100.