Medical Export Group (MEG) Vacature

 

Accountmanager

DELIVER RELATIONSHIPS

MEG is een internationale groothandel voor organisaties die medische projecten in de gezondheidszorg ondersteunen, met name in lage- en middeninkomenslanden. Wij dragen bij aan betere toegankelijkheid van medische zorg in deze landen. Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk om samen met onze klanten te werken aan de missie: Together for global health.

 

Als accountmanager  weet jij hoe je relaties opbouwt en uitdiept.  Je leeft je graag in met betrekking tot de behoeftes van onze klanten zodat je precies weet wat zij nodig hebben om nog meer, en nog beter, mensen toegang te geven tot medische zorg. Op deze wijze draag je bij aan de doelen van je klanten en onze missie. Dit doe je binnen een team met enthousiaste, professionele en leuke collega’s.

Wij zoeken een accountmanager die weet wat er nodig is om echte relaties op te bouwen én uit te bouwen. Die geïnteresseerd is in de agenda van een klant en de juiste mensen kent om essentiële informatie boven water te krijgen. Die weet wat er gaande is in de markt of het netwerk heeft/creëert om belangrijke marktinformatie te vinden. Je durft te vragen. Je wil de vraag achter de vraag kennen en begrijpen, zodat je niet alleen bestaande uitdagingen oplost, maar ook succesvol kan anticiperen op toekomstige behoeftes.

Als accountmanager bij de MEG werk je aan actiegerichte accountplannen. Door de klant – waar ook ter wereld te bezoeken-  begrijp je wat er in de markt en bij jouw klanten speelt. Je weet dit te vatten in proposities en offertes, en kan deze kennis duidelijk doorgeven aan je collega’s.

Heb jij:

  • een hbo-diploma en- denkniveau, bij voorkeur in International business/commercieel economische richting;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een internationale business omgeving;
  • goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal (kennis van andere talen zoals Frans, Spaans of Portugees is pré);
  • ervaring heb je het leiden van tender projecten en het aansturen van projectteams;
  • de kwaliteit en drive om een gunfactor te creëren.

En wil  je met ons in gesprek komen?  Wacht niet langer en neem contact met ons op via hr@meg.nl voor deze uitdagende functie in een internationale omgeving!

‘Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’